maanantai 20. syyskuuta 2010

Espanjalaisia tulitikkuja

Kauden työsuunnitelma alkaa tarkentua. Teen siis kaksi ohjausta: MUT:n naisille Lorcan Bernarda Alban talon ja Vilppulan harrastajateatterin 20-vuotisjuhlanäytelmäksi Lassilan Tulitikkuja lainaamassa. Joo joo, olen uhonnut, että en ohjaa enää yhtään farssia, mutta tuo Lassila on oikeastaan lämmitys, koska tein sen vilppulalaisille kymmenen vuotta sitten. Saapahan taas pitästä aikaa revitellä ja kehitellä kikkelihuumoria.

Kirjoitustöitäkin piisaa. Pitäisi kirjoittaa nuorisonäytelmää, novelleja ja nuortenkirjaa. Ja sitten täytyy saada kaksi apurahaprojektia onnellisesti loppuun. Jossain välissä käyn opettamassa ilmaisutaitoa ja viestintää. Kesällä en ehkä tee mitään. Onneksi synkkä työmäärä mahdollistaa sen, että ei tarvitse ottaa kesäteatteriohjausta.

Tänään oli hyvä juoksumeininki. (Eilen kävin uimassa kaksi kilsaa, koska tahdoin säästää polveani. Se kannatti.) Juoksin siis yhdeksän kilsan kovan. Ensin hölkötin kymmenen minuuttia verryttelyä pk-sykkeellä ja sitten lisäsin vauhtia. Aikaa meni 47 minuuttia ja tuosta olisi voinut puristaa vielä pois. Pääsisinkö kympin 45 minuuttiin? Ajatus kutkuttaan niin paljon, että pitää mennä testaamaan se Wihan kilometreille ensi kuun lopussa. Jei! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti